Η Εταιρεία

   Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο εμπόριο ξυλείας από το 1981. Οι ιδρυτές της ήταν άνθρωποι με όρεξη και μεράκι πάνω στο ξύλο. Δημιούργησαν και ανέπτυξαν, καινοτόμες ιδέες για την τότε εποχή.

   Συνέχεια στα ινία της εταιρείας είχαν οι δυο γιοι που έφεραν νέες ιδέες και με την βοήθεια και την εξέλιξη της τεχνολογίας εξόπλισαν την επιχείρηση με νέο τεχνολογικό εξοπλισμό για την επεξεργασία του ξύλου.Έτσι για τις ανάγκες χώρου της επιχείρησης κατασκευάστηκε ιδιόκτητο κτίριο 1000τμ. το οποίο ήταν και το έναυσμα για την περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας. Δημιουργήθηκε νέα μονάδα αποθήκευσης και τεμαχισμού μελαμίνης και βιομηχανικής γενικότερα ξυλείας.

   Ερχόμενοι στο σήμερα  η διεύθυνση της εταιρείας αλλάζει χέρια και περνάει στους γιούς των προκατόχων, οι οποίοι με φρέσκιες ιδέες και με τεχνολογίες της σύγχρονης εποχής ξεκινάν την δική τους πορεία. Ως επακόλουθο είναι η κατασκευή νέου ιδιόκτητου κτιρίου. Έτσι δημιουργεί νέους χώρους για τις ανάγκες αποθήκευσης ξυλείας, καθώς και εγκατάσταση πρόσθετου τεχνολογικού εξοπλισμού για την επεξεργασία της. Εν συνεχεία δημιουργεί ειδικούς χώρους εμπορίου ειδών επιπλοποιίας και ειδών κιγκαλερίας. Με το πέρασμα του χρόνου προσθέτει και άλλα βοηθητικά είδη όπως νεροχύτες, μπαταρίες, πόμολα, κουρτινόξυλα κλπ.

   Το 2020 η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργώντας το ηλεκτρονικό κατάστημα FIX MY DECO.  Έτσι δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να δουν και να παραγγείλουν τα προϊόντα που διαθέτει πολύ εύκολα και από τον χώρο τους όλο το 24ωρο.