Πόμολα

Τα πόμολα τοποθετούνται στην επιφάνεια μιας πόρτας ή ενός επίπλου και χρησιμεύουν ως μέσο κίνησης για το άνοιγμα και το κλείσιμο τους. Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και υλικά, όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί και πλαστικό.

Επιλέξτε το κατάλληλο πόμολο για τις πόρτες και τα έπιπλα σας και δώστε μια νέα διάσταση στη διακόσμηση του χώρου σας. Βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και την αισθητική των χώρων σας, επιλέγοντας πόμολα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν πολλά σχέδια που μπορείτε να επιλέξετε, από παραδοσιακά και κλασικά μέχρι σύγχρονα και μοντέρνα. Συνδυάστε τα αρμονικά με το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας, για να δημιουργήσετε μια ενιαία και συναρπαστική αισθητική εμπειρία.

Πόμολα Πορτών

Τα πόμολα πορτών είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για τη λειτουργικότητα και την εμφάνιση μιας πόρτας. Από την πρώτη ματιά, μπορούν να δώσουν στυλ και χαρακτήρα σε μια πόρτα, ανάλογα με το σχέδιο και το υλικό τους. Επιπλέον, η επιλογή του σωστού πόμολου μπορεί να βελτιώσει την ασφάλεια και την ευκολία στη χρήση της πόρτας.

Είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια και υλικά, όπως μέταλλο, ξύλο κ.α. Στα πιο δημοφιλή σχέδια περιλαμβάνονται τα κλασικά σε χρωματισμούς ρουστίκ που δίνουν την αίσθηση και το στυλ του παλιού χωρίς να χάνουν την κομψότητά τους , καθώς και τα μοντέρνα και επίκαιρα σχέδια πόμολων που δίνουν στην πόρτα σας πιο λυτά και αισθητικά μίνιμαλ χαρακτηριστικά.

Τα πόμολα πορτών μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορους τύπους πορτών, όπως είσοδοι, εσωτερικές πόρτες κ.α.

Πόμολα Επίπλων

Τα πόμολα επίπλων είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη διακόσμηση των επίπλων, της κουζίνας και των ντουλαπών. Εκτός από τον λειτουργικό τους ρόλο στο άνοιγμα και το κλείσιμο των πόρτων, προσθέτουν και αισθητική αξία στον χώρο.

Στα περισσότερα έπιπλα του σπιτιού αλλά και στις ντουλάπες συνήθως χρησιμοποιούνται μικρά πόμολα, ενώ στην κουζίνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεγαλύτερα, ανάλογα με το μέγεθος των ντουλαπιών.

Τα πόμολα είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχέδια, υλικά και χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία πληθώρα υλικών όπως από ανοξείδωτο ατσάλι, από ξύλο ή γυαλί. Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα σχέδια που μπορούν να προσθέσουν αισθητική αξία στα έπιπλα, την κουζίνα ή τις ντουλάπες σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το στυλ και τη διακόσμηση του χώρου σας.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας.