Κεραμίδια Στέγης & Πέργολας

Τα κεραμίδια είναι ένα από τα παλαιότερα υλικά κατασκευής στέγης στα κτίρια. Αποτελούνται κυρίως από πηλό, άμμο και νερό και ψήνονται σε υψηλές θερμοκρασίες σε κεραμικούς φούρνους για να αποκτήσουν την τελική τους σκληρότητα και αντοχή.

Διαθέτουμε κεραμίδια στέγης και πέργολας από μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας με εξαιρετικές ιδιότητες που προσφέρουν στα κτίρια ομορφιά, ασφάλεια, θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας για χρονικό διάστημα ετών.

Τα κεραμίδια παράγονται σε διάφορες μορφές όπως  Βυζαντινά, Ρωμαϊκά , Γαλλικά και Ολλανδικά καθώς και πολλούς χρωματισμούς ώστε να διαμορφώσετε την αισθητική του υπόλοιπου κτιρίου όπως επιθυμείτε.

  • Κεραμίδια που συνδυάζουν την ομορφιά και την τέλεια εφαρμογή με μεγάλη αντοχή στον χρόνο και όλες τις αντίξοες συνθήκες.
  • Διαπνέουν ρυθμίζοντας ιδανικά το μικροκλίμα της κατοικίας, προσφέροντας δροσιά το καλοκαίρι, ενώ κρατούν τη ζέστη το χειμώνα.
  • Καλύπτουν τις απαιτήσεις αντοχής σε παγετό και υδατοπερατότητας, επιτυγχάνοντας ανώτερες επιδόσεις στις αντίστοιχες δοκιμές.
Για ειδικές διαστάσεις και οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας.