Κόντρα Πλακέ

Το Κόντρα Πλακέ είναι ένας ευπροσάρμοστος και οικονομικός τύπος βιομηχανικής ξυλείας που κατασκευάζεται από λεπτά στρώματα καπλαμά ξύλου κολλημένα μεταξύ τους.Είναι ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό από το παραδοσιακό ξύλο, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή στις κατασκευές και στην κατασκευή επίπλων. Διατίθεται σε διάφορες ποιότητες και πάχη και μπορεί εύκολα να κοπεί και να διαμορφωθεί για να ταιριάζει σε συγκεκριμένες ανάγκες του έργου.

Ιδιότητες Κόντρα Πλακέ

ΧΡΗΣΗ

Η ευελιξία του το έχει καταστήσει βασικό υλικό σε πολλές βιομηχανίες, όπως της κατασκευής επίπλων κουζίνας, ντουλαπών αλλά και άλλων κατασκευών όπως εσωτερικών διακοσμήσεων ακόμη και στην ναυσιπλοΐα.

ΔΙΑΘΕΣΗ

Διατίθεται σε πάνελ διαφόρων διαστάσεων για ευκολία στις κατασκευές καθώς και σε διάφορα πάχη για να επιλέξετε αυτό που χρειάζεται κάθε φορά.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το κόντρα πλακέ προσφέρει όλα τα εγγενή πλεονεκτήματα του μητρικού ξύλου και βελτιωμένες ιδιότητες στην πολυστρωματική δομή του.Αυξημένη σταθερότητα,υψηλή αντοχή σε κρούση, υψηλές αναλογίες αντοχής και ακαμψίας προς βάρος και χημική αντίσταση.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία έχετε η ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας.